Voetbaltoernooi


Zaterdag 21 mei hebben we meegedaan aan het voetbaltoernooi onder carnavalsverenigingen, dit toernooi werd georganiseerd door C.V. de Molshopen. We waren deze dag vroeg aanwezig om ons te melden voor het voetbaltoernooi.

Toen eenmaal alle verenigingen aanwezig waren kon het toernooi van start, we waren ingedeeld in een poule en hadden 4 wedstrijden te spelen. Onze eerste wedstrijd ging goed van start, we wonnen deze wedstrijd met 2-0. Na deze wedstrijd moest er natuurlijk weer goed op adem worden gekomen aangezien onze grootste gedeelte bestond uit niet sporters. Eenmaal bijgekomen konden we weer de volgende wedstrijd spelen. Deze wedstrijd speelde we met 1-1 gelijk, helaas moesten we in de laatste minuut de gelijk maker incasseren. Onze 3de wedstrijd ging ons was slechter af en verloren we helaas met 1-7.

Eenmaal bij de laatste wedstrijd aangekomen kregen we een peptalk van onze coach, hij deelde ons mee dat we de wedstrijd met minstens 11-0 moeten winnen om in de kruisfinales te komen. Eenmaal aan de wedstrijd begonnen maakten we de ene na de andere goal, maar helaas was de eindstand aan het eind van de wedstrijd niet voldoende. Deze wedstrijd wonnen we met 7-0, we werden hierdoor 3de van de poule.

Na een tijdje rusten moesten we ons klaar maken om te beslissen met penalty schieten welke team er 5de of 6de zal worden van het toernooi. Als tegenstander hadden we natuurlijk de 3e plaats van de andere poule tegenover ons staan. We slaagden beiden er niet in om in de eerste 4 schoten te scoren, hierdoor gingen we ons klaar maken voor de laatste en beslissende schot. Eerst was onze tegenstander aan de beurt met schieten, onze keeper maakte een schitterende redding en alles hing nu af wat onze man zal gaan doen met schieten. Deze schoot vrij beheerst de bal in het net, hierdoor hadden we de penalty reeks gewonnen en zijn we 5de van het toernooi geworden.

We willen natuurlijk C.V. de Molshopen hartelijk bedanken voor de geweldige organisatie en hopelijk tot volgend jaar.